Maak eigen startpagina

Een eigen startpagina maken is voor veel webmasters een slim idee. Een dochterpagina biedt de mogelijkheid om links naar uw site te plaatsen. Via links weten bezoekers en zoekmachines uw website te vinden. Het aanmaken van een startpagina is gratis. Er is een groot aantal sites waar u gratis uw startpagina kunt beheren.

Een extra zakcentje is er ook uit uw startpagina te halen. En dat terwijl u niet te maken heeft met kosten. Blijvende links, daar kunt u geld voor vragen. Regelmatig zult u dan wel uw startpagina moeten bijwerken en up-to-date moeten houden.

Het aantal mogelijkheden is nog groter met uw eigen startpagina website. U heeft dan alles in eigen beheer. Een en ander is terug te vinden via Maak een eigen startpagina. Ook wanneer u geen techneut bent maakt u met dit script uw eigen startpagina website. Mensen die geen verstand van opmaak hebben, die hebben erg veel aan dit script.

Het is ook mogelijk om zelf een hele startpagina website neer te maken. Wilt u daar meer over lezen dan kunt u op Eigen startpagina bouwen kijken. Een startpagina kan extra inkomsten binnenhalen. Bijvoorbeeld met het verhuur van advertentieruimte. U kunt Google Adsense plaatsen. Maar er zijn tevens voldoende mensen die voor een link willen betalen. Bijvoorbeeld een X aantal links voor een vast bedrag.

Free Web Hosting