Eigen Advertentiewebsite Maken

Heeft u de beschikking over een marktplaats script, dan is het starten van een eigen marktplaats uitstekend te doen. Middels dit PHP script kunt u vanuit een beheergedeelte het beheer doen. Zo kunt u middels de beheeromgeving een wijziging makkelijk aanbrengen. Een betaalde rubriek aanmaken aan de website kan zeer eenvoudig met behulp van de speciale beheeromgeving. U kunt op dezelfde manier een kleur veranderen.

Binnen een mum van tijd is de installatie van het marktplaats script voltooid. Zo heeft u in korte tijd een advertentie website die u kunt beheren. Het is voor adverteerders mogelijk om hun spullen middels uw website te koop aan te bieden. Meer over dit handige PHP script kunt u lezen middels marktplaats script kopen. Met een paar makkelijke handelingen is het script gebruiksklaar gemaakt.

Verder bevat deze pagina meer informatie over dit advertentie script. Het systeem is veilig in elkaar gezet. Ingevoerde gegevens worden gecontroleerd op geldigheid. Dit beschermt uw website tegen mensen met kwade bedoelingen. Een bezoeker op uw website ziet steeds de laatst bekeken advertenties in een blokje. Een advertentie kan zo gemakkelijk worden teruggezocht. Hoeveel foto’s bij een advertentie kunnen worden toegevoegd, stelt u simpel in via het beheerpaneel. U brengt op eenvoudige slimme een aanpassing aan op uw website. Via een registratieformulier kan men zich eenvoudig registreren. Een nieuwe advertentie aanmaken is met een gebruikersaccount mogelijk.

Men kan op een eenvoudige manier op een advertentie reageren. Na het invullen van het formulier, verstuurt het script een e-mail met het ingevulde bericht naar de adverteerder. Er kan vervolgens via e-mail een afspraak geschreven worden over de verkoop van de spullen. De mogelijkheid om per pagina de meta gegevens in te stellen is ook aanwezig. Dit heeft een uitstekende positie in Google tot gevolg. Een link tussen de zoekwoorden en uw website wordt door Google zo op de juiste manier gelegd.
Free Web Hosting