Een nieuwe portaalsite realiseren

Er bestaan diverse manieren om een passief inkomen te genereren. U kunt een inkomen via internet realiseren wanneer u zelf een website hebt. Bij genoeg bezoek zal het u lukken om een interessante inkomstenbron te genereren. Een interessante positie in de zoekresultaten van Google is daarbij wel belangrijk. U kunt daarbij links naar uw zakelijke website gebruiken. Een manier om backlinks te scoren is het aanmaken van een eigen startpagina.

Via de pagina starpagina script is er meer informatie te vinden over linkbuilding. Met het script dat u via die link kunt vinden, kunt u in korte tijd uw eigen startpagina website online hebben. Via een daarvoor bedoeld registratieformulier kan een eigenaar van een nieuwe startpagina zich heel makkelijk aanmelden.

Bezoekers kunnen links aanmelden en daarvoor betalen. Voor een link op een gewone startpagina en een link op de voorpagina kunt u verschillende bedragen rekenen.

Er worden meerdere betaalgateways ondersteund. Een andere manier om betalingen te ontvangen, is het gebruik van Targetpay.

Alle dochterpagina’s worden vermeld binnen een algemeen overzicht op de site. De bezoeker kan met behulp van dit overzicht snel naar een bepaalde dochterpagina gaan. De links gaan alleen over een bepaald onderwerp. De positie van websites in de zoekmachines wordt daardoor hoger. U kunt meer bezoekers en daardoor meer inkomsten met uw website genereren.

Reguliere backlinks worden dan met affiliate links afgewisseld. U kunt een homepage op dezelfde manier als een gewone pagina bewerken. Er zijn al veel klanten die het PHP script gebruiken. Het gaat eigenlijk om een catalogus waarbinnen een groot aantal websites vermeld staan.

Alle dochterpagina’s worden vermeld binnen een algemeen overzicht op de site. Er kan met dit overzicht heel gericht naar een dochterpagina over een specifiek onderwerp worden genavigeerd. De op een dochterpagina vermelde links hebben een bepaald thema. De backlinks helpen de positie in de zoekmachines van de vermelde websites omhoog. U kunt meer bezoekers en daardoor meer inkomsten met uw website genereren.
Free Web Hosting