Maak een eigen startpagina

Voor bedrijven is online gevonden worden altijd goed. Een eigen startpagina kan u helpen voor meer online zichtbaarheid. Een andere mogelijkheid is zelf een startpagina website op touw zetten waarop u uw website(s) gaat promoten. De ene mogelijkheid sluit hierbij de andere niet uit.

Het is op diverse sites mogelijk om uw eigen gratis startpagina aan te maken. Een minpunt is echter wel dat u niet weet hoe lang uw startpagina zal bestaan. Wie weet stopt men morgen wel met de volledige startpagina website. Niet zelden blijkt een startpagina te worden verwijderd zonder een echt duidelijke reden. In best wat gevallen is het verplicht om minstens een bepaalde hoeveelheid links op uw startpagina te plaatsen. Men verwijdert de startpagina wanneer deze na enige tijd niet aan die minimumeis voldoet.

Het is raadzaam om het artikel Een mooie startpagina maken door te nemen. De pagina bevat praktische informatie. Omdat er zoveel startpagina’s bestaan is onderscheidend zijn belangrijk. Het artikel geeft u aanwijzingen daarvoor.

Tenslotte kunt u ook vrij eenvoudig zelf een startpagina website bouwen. U heeft dan zelf de controle over de volledige site. Er kan een voorkeur bestaan voor veel informatieve tekst en een beperkt aantal links op een startpagina. Als er een minimumeis is voor het aantal links gaat dat niet lukken.
Free Web Hosting