Een uitgebreide marktplaats runnen

Met een advertentie website kunt u online geld verdienen. Zo kunt u gemakkelijk banners bovenaan de website weergeven. Ook is het mogelijk om rubrieken toe te voegen waarvoor adverteerders dienen te betalen wanneer een nieuwe advertentie wordt toegevoegd. Adverteerders kunnen tegen een klein bedrag een topadvertentie aanmaken. Het voordeel van een topadvertentie is dat deze een tijd zichtbaar blijft bovenaan het advertentie overzicht.

Heel moeilijk is het niet om een eigen advertentie website te beheren. Er is een beheerpaneel waarmee u uw eigen advertentie website kunt aanpassen. Zo is de kleurstelling aan te passen. U kunt daarnaast op diverse plekken banners toevoegen aan uw advertentie website.U kunt flink wat tijd besparen door een kant en klaar script aan te schaffen. Zelf hoeft u immers geen tijd meer te stoppen in het maken van een PHP script. Ook wanneer u het door een programmeur laat bouwen, kost dit tijd en geld. Is er sprake van fouten in het script, dan is duidelijk bij welke partij u moet zijn.

Staat u er voor open om zo een script te kopen? U zou iets aan de pagina Wilt u een eigen advertentie site bouwen? kunnen hebben. Door de links te volgen, kunt u bij de website van de aanbieder van het script komen. Wanneer u het script koopt dient u direct online te betalen. Meteen na de betaling is het mogelijk om de bestanden te downloaden. Er zal verder een e-mail naar u worden gestuurd waarin de download link staat. Via de link in de e-mail is het mogelijk om later opnieuw de bestanden te downloaden.

Ook kan zo een nieuwe versie worden gedownload. Als u de bestanden heeft uitgepakt, plaatst u ze op de server. Het aanmaken van een database is noodzakelijk om het script te kunnen gebruiken. Daar komt ook het aanmaken van een speciale databasegebruiker bij kijken.
Free Web Hosting