Meer inkomen met een affiliate website

Dit artikel bevat tips voor het maken van uw eigen affiliate site. Wat u bij het maken van een affiliate site kunt gebruiken is een zogeheten PHP script. Het is zo te realiseren dat producten automatisch middels affiliate feeds binnen uw shop worden toegevoegd.

U kunt met behulp van het meegeleverde paneel uw site volledig naar wens inrichten. Voor meer informatie is het aan te raden om de website affiliate script eens te bekijken. Heeft u nog geen webhosting, dan kunt u dat tevens aanschaffen samen met het script.

Er zijn diverse banner ruimtes gereserveerd binnen uw affiliate shop. Met affiliate banners kunt u bepaalde producten nog eens extra in de schijnwerpers plaatsen. Via de beheeromgeving van het affiliate script kunt u de banners heel gemakkelijk plaatsen.

U kunt per onderdeel binnen uw affiliate shop de kleurstelling bepalen. De rubrieken binnen uw webwinkel stelt u via de beheeromgeving gemakkelijk samen. In het beheerpaneel kunt u ook alle meta gegevens voor de zoekmachines instellen van uw website en van de rubrieken. Over het starten van een online winkel vindt u in dit artikel een interessante link. Naast een PHP script heeft u tevens webhosting en een passende domeinnaam nodig om uw eigen internetwinkel te kunnen beginnen.

Over het starten van uw affiliate shop kunt u via de link in dit artikel meer informatie vinden. Andere noodzakelijke dingen voor een eigen affiliate shop zijn webhosting en een passende domeinnaam.
Free Web Hosting