Uw eigen startpagina maken

Een startpaginascript kan u helpen bij het opstellen van een online link catalogus. Een eigen startpagina opstellen kan bij een aantal websites die via de zoekmachines eenvoudig zijn te vinden. Uw startpagina updaten om de zoveel tijd is dan ook van belang. Links die het niet meer doen, moeten eraf gehaald worden. En de bezoeker vindt het fijn als er af en toe nieuwe links worden toegevoegd.

U kunt per onderwerp een dochterpagina aanmaken. Rubrieken kunnen worden ingezet om de startpagina verder op te delen in deelonderwerpen. Voor een startpagina over sport kunt u dan deelonderwerpen maken zoals balsport, atletiek, enzovoorts.

Er is een mogelijkheid dat er advertenties op uw startpagina getoond worden. Tegen betaling van een klein bedrag kunt u ze laten verwijderen van uw pagina. Het laten weghalen van de advertenties is niet noodzakelijk. Het is aan u of u ze laat staan of laat weghalen. Wilt u met uw startpagina enig onderscheid maken, plaats naast links dan ook wat afbeeldingen en informatieve teksten. Wilt u meer handige tips, lees dan ook het artikel Uw Nederlandse startpagina bouwen eens.

Op de andere pagina’s treft u namelijk vaak slechts links aan. Met een eigen startpagina website kunt u nog meer voordeel hebben. U heeft dan de volledige website in uw beheer. Er is dan ook een stuk meer gegarandeerd. Bij andermans website weet u immers niet hoe lang een startpagina blijft bestaan.
Free Web Hosting