Maak een eigen startpagina

Heeft u het idee dat het lastig is om eigenaar te worden van uw eigen startpagina website? Niets is echter minder waar. Lees hier hoe u een startpagina website kunt maken. Wanneer u het juiste hulpmiddel gebruikt, is het ook voor u mogelijk om uw eigen startpagina website te runnen. Daarbij is het ook nog mogelijk om een inkomen te genereren met de verkoop van links. Heeft u hier wel oor naar? In dit artikel vindt u er meer informatie over. U zult een startpagina script nodig hebben wanneer u met een eigen startpagina website aan de slag wilt. Een startpagina script is een CMS pakket waarmee u een startpagina website kunt bouwen. Zo een script zal vaak in PHP geschreven zijn.

U dient het script op uw webruimte te plaatsen en te installeren. Heeft u nog geen webhosting pakket, dan zult u deze moeten afnemen. Voor het opslaan van de gegevens is een database nodig. Ook hier dient u rekening mee te houden. Lijkt een startpagina script u wel handig, dan kunt u er meer over lezen op de pagina Maak uw eigen startpagina. Heeft u een domein en webruimte dan heeft u een goede basis voor het installeren van een startpagina script. Een apart installatie script zorgt ervoor dat u geen moeilijke dingen hoeft te doen en dat het installeren relatief eenvoudig verloopt.

Het is mogelijk om diverse betaalsystemen aan het script te koppelen. U kunt links verkopen op uw website en zo extra inkomsten generen. De aanvraag voor een linkplaatsing kan worden gedaan via een speciaal formulier. De bezoeker mag de gewenste dochterpagina en de rubriek kiezen waar de link zichtbaar moet worden. Vervolgens kan de bezoeker betalen via de door u ondersteunde betaalmethoden. Zodra de betaling is goedgekeurd, zal de link worden toegevoegd.

Als een bezoeker daar interesse in heeft, kan hij een account aanmaken op uw website. Met een gebruikersaccount is het mogelijk om op uw website in te loggen. Eenmaal ingelogd, dan kan de bezoeker een nieuwe startpagina aanmaken en beheren. Op deze manier voegen ook anderen content aan uw startpagina website toe. Af en toe frisse content is altijd goed. En niet alleen voor de bezoekers. Websites waar regelmatig goede content bij komt zullen verder door zoekmachines beter worden gewaardeerd dan websites waarbij dat niet zo is. Het zorgt ervoor dat u beter voor de dag komt in de zoekresultaten bij bepaalde zoekopdrachten.
Free Web Hosting