Een eigen portaalsite realiseren

Als u een startpagina website in uw bezit heeft, dan is dit zeer handig voor linkbuilding activiteiten. Een startpagina website zal uit meerdere dochterpagina’s ontstaan. Er kunnen honderden startpagina’s huishouden op een dergelijke website.

Naast reguliere links kunt u ook affiliate links op een dochterpagina plaatsen. U wordt bij affiliate marketing als het ware een soort tussenpersoon voor de verkoop. De inkomsten haalt u bij affiliate marketing uit de commissie die u per verkoop ontvangt. Naast het gebruik van gewone affiliate links kunt u ook eenvoudig affiliate banners plaatsen op de website.

Meer over een handig script voor het bouwen van uw eigen startpagina website kunt u vinden in het artikel startpagina script. De website van de verkoper van het script bevat de benodigde documentatie. Alle informatie over het gebruik van het script is in deze handleiding te vinden.

Per dochterpagina kunt u de bijbehorende meta keywords en description invullen. Hiervoor dient u van de beheerschermen gebruik te maken die hiervoor zijn bedoeld. De door u ingevulde meta gegevens worden door het script in de juiste vorm aangeboden aan de zoekmachines. Bij elke dochterpagina kan een subdomein gekozen worden. U kunt verschillende rubrieken toevoegen aan de startpagina’s. U kunt aan een categorie zowel gewone links als widgets toevoegen. Een voorbeeld van een widget is een blokje met het laatste nieuws. Er is verder een widget die u kunt toevoegen waarmee de meest recent aangemaakte dochterpagina’s in een lijst komen te staan. Het is bijvoorbeeld mogelijk om zo een blokje op uw voorpagina te plaatsen.

U kunt ook Google Adsense en affiliate banners aan uw website toevoegen. Banners maakt u heel gemakkelijk aan via de beheeromgeving, waar u verschillende banners aan een bannerruimte kunt koppelen. In dat geval zullen banners in die ruimte worden geroteerd.
Free Web Hosting