Site maken

Voor het beheren van uw eigen website is het niet nodig om zelf te programmeren. Er zijn tegenwoordig voldoende CMS systemen waarmee u uit de voeten kunt. Via een beheergedeelte op de site kunt u wijzigingen doorvoeren. Het afgeschermde deel zit achter een formulier om in te inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Veel content kunt u zonder opmaak invoeren in het CMS programma. Teksten worden dan door het systeem zelf in de juiste lay-out weergegeven.

Er is niet veel technische kennis nodig voor het gebruik van een CMS pakket. De technische kant van het verhaal daar hoeft u zich niet mee bezig te houden. Het maken van een goed verhaal dat kan al aardig wat tijd kosten. Het is niet leuk als er technische problemen daarbij komen kijken. Technische problemen werken dan alleen maar vertragend.

Er wordt online veel gezegd en geschreven over CMS pakketten. Zo komt u via de link Websitebeheer bij een website terecht omtrent CMS systemen. Aanpassingen aan de bestanden is met een CMS pakket niet nodig. Afbeeldingen voegt u dan toe via het administratiegedeelte van uw site.

Voor veel CMS pakketten is het noodzakelijk dat u een database aanmaakt. Houd de inloggegevens van deze database bij de hand. Het installatieprogramma van het CMS systeem zal om deze gegevens vragen.
Free Web Hosting