Maak je eigen startpagina

Startpagina'€™s kunnen op verschillende manieren bijzonder handig zijn. Bij het gros van de websites is het aanmaken van een startpagina gratis. Uw startpagina krijgt op de website vaak een eigen subdomein.

Het idee is dat u eerst rubrieken maakt op uw startpagina. Binnen de rubrieken kunt u vervolgens links naar gerelateerde sites plaatsen. Soms mogen er ook afbeeldingen en langere teksten aan uw startpagina worden toegevoegd.

Een linkpagina is prima inzetbaar ter promotie van uw eigen website. Daarnaast biedt een startpagina vaak ook mogelijkheden tot geld verdienen. U kunt bijvoorbeeld affiliate links weergeven. Google Adsense is een andere mogelijkheid. Als uw startpagina goed in elkaar steekt wil men zelfs betalen voor links op uw pagina.

Over startpagina's is online wel wat te vinden. Het artikel Maak je eigen startpagina gaat bijvoorbeeld over het aanmaken van uw eigen startpagina. Er zijn meer artikelen daar te vinden over startpagina'€™s.

Is er een website waarop u dolgraag een link naar uw site wilt hebben. Wordt er een retourlink gevraagd? Maar plaatst u de retourlink liever niet op uw eigen site? Gebruik dan een gratis dochterpagina om de link terug te plaatsen. Een zoekmachine waardeert zulke links vaak ook meer dan 2 sites die een linkruil hebben gedaan.

Free Web Hosting