Basinformatie PHP

Complexe logica kunt u gemakkelijk binnen uw website implementeren met de scripttaal PHP. Het is een laag die niet altijd voor de gebruiker zichtbaar is maar wel een belangrijke laag. Met behulp van PHP krijgt de website ontwikkelaar toegang tot allerlei extra functionaliteiten. Een goede motor zoals PHP achter de website is van groot belang. Zowel het installeren als het gebruik van PHP zijn gratis.

Het zal u mogelijk verbazen op hoeveel servers PHP gewoon aanstaat. Dit scheelt u tijd omdat u niet zelf allerlei dingen hoeft te installeren. Op die manier hoeft een contact formulier PHP inbouwen niet tijdrovend te zijn.

Anders dan bij andere programmeertalen is de leercurve bij PHP niet zo steil. Een PHP gastenboek of PHP agenda is op deze manier vrij eenvoudig aan de website toe te voegen. Door middel van additionele libraries zijn de mogelijkheden nog meer te vergroten.

Het installeren en configureren van een PHP omgeving kunt u gratis doen. U heeft dus geen onvoorziene uitgaven. Het PHP platform kan op alle populaire besturingssystemen aan de praat worden gekregen.
Free Web Hosting