FBME bank problemen

Het is een lastige tijd voor de Federal Bank of Middle East (Tanzania, Cyprus). Sinds 2014 is er sprake van bewindvoering. Bepaalde activiteiten zijn gestaakt. Ook zijn er onderdelen van het bedrijf gesloten. Aan het opnemen van geld zitten voorwaarden, wat het voor klanten lastig maakt dit te doen.

Geldstromen zijn onnavolgbaar en FBME Bank trekt dubieuze klanten aan, blijkt uit een rapport van FinCEN. Denk aan het steunen van terroristische organisaties door de slechte screening door FBME Bank. Dit was voor de centrale banken van Tanzania en Cyprus reden om FBME onder bewind te plaatsen.

Het nieuws ging als een lopend vuurtje en klanten willen als gevolg hiervan hun spaargeld zo spoedig mogelijk opnemen. Logisch gevolg hiervan kan zijn dat FBME Bank straks helemaal gesloten wordt. Tevens is ook de klantenservice niet goed op de hoogte van de maatregelen van de centrale banken.

Wanneer u meer wilt weten over het nieuws rond FBME Bank dan is het artikel FBME administrator rules out loyalty scheme payment before court ruling de moeite waard. U kunt ook lezen wat u zou kunnen doen om zo spoedig mogelijk uw geld terug te krijgen.
Free Web Hosting