Mijn nieuwe advertentie website maken

U kunt extra inkomsten genereren met behulp van uw eigen advertentie website. Op uw website kan men tweedehands, maar ook nieuwe spullen te koop aanbieden. Per categorie is het mogelijk om een prijs in te stellen van de plaatsing van een advertentie. Men betaalt eigenlijk voor het feit dat u een advertentieplatform beschikbaar heeft. Per rubriek stelt u de prijs in voor plaatsing van een advertentie. Bedrijven zullen over het algemeen bereid zijn om te betalen voor het plaatsen van een zakelijke advertentie. Denkt het bedrijf dat het via uw website kopers zal aantrekken, dan is men zeker bereid om een bedrag te betalen aan u. Dit kan compleet geautomatiseerd zijn waardoor voor de plaatsing geen manuele actie meer vereist is.

Een doorsnee advertentie website opzetten kan natuurlijk. Een andere optie is dat u een afzonderlijke markt neemt en daar een marktplaats voor bouwt. Wilt u meer weten over wat er met een dergelijk script wel en niet kan, dan kunt u in het artikel Marktplaats Script meer hierover lezen. Via Google zult u enkele goede scripts kunnen vinden voor het bouwen van uw eigen advertentie website. Het zelf laten ontwikkelen van zo een script heeft niet veel nut. U bent vaak duurder uit wanneer u een programmeur inhuurt om een eigen script te ontwikkelen. Het maakt u enigszins ook afhankelijk van de programmeur en u moet wachten tot het script klaar is.

Is er een interessante markt waar u veel van weet? U zou dan eens op onderzoek uit kunnen gaan en daarbij kunnen kijken of er een behoefte bestaat aan een advertentieplatform binnen die markt. Misschien is er een grote behoefte aan een platform voor adverteren binnen die specifieke markt. U zou dat platform dan kunnen bouwen. Dit geeft u een mogelijkheid om geld te verdienen binnen die markt. En omdat er vaak ook een licentie beschikbaar is voor meerdere domeinen, is het prima mogelijk om het bij meerdere markten eens te onderzoeken.
Free Web Hosting