Uw nieuwe startpagina bouwen

Wellicht heeft u bij een bestaande startpagina website al eens een dochterpagina aangemeld. En heeft u nu behoefte aan een eigen startpagina website. Vanzelfsprekend is die mogelijkheid er. Deze optie is er ook op het moment dat u helemaal geen verstand van websites maken heeft. Wat u nodig heeft is een PHP script dat u daarbij ondersteunt. Meer informatie is op te vragen via Eigen startpagina maken. Zo een script is in PHP gemaakt. Meestal is zo een startpaginascript niet te duur. Met behulp van een speciaal beheeromgeving op uw website past u de site eenvoudig aan.

U kunt de website zo instellen dat het zelf aanmaken van een startpagina voor bezoekers mogelijk is. De mogelijkheid voor bezoekers om zich aan te melden kunt u op elk tijdstip aan en uit zetten. Het aanmelden van een nieuwe gebruiker kan door een registratieformulier in te vullen. Met een eigen account kan vervolgens worden ingelogd en kunnen startpagina’s worden beheerd.

Verder is de optie om een betaalde link toe te voegen er. Men betaalt via uw website en de link wordt direct geplaatst. De noodzaak van een nieuwe startpagina maken is er dan niet meer. Of men de link toevoegt aan een reguliere startpagina of aan de voorpagina, mag men zelf kiezen. Er kunnen diverse prijzen hiervoor worden ingesteld. Wilt u geen startpagina aanmaken, maar slechts een link toevoegen dan is dit een prima keuze.

Het plaatsen van ander soort componenten op uw dochterpagina kan ook. Een optie is bijvoorbeeld het inlezen en weergeven van het meest recente nieuws. U kunt informatieve teksten plaatsen op uw startpagina in het geval dat u dat wilt. Zo voegt u op diverse manieren weer extra waarde toe aan uw startpagina. U kunt de verschillende dochterpagina’s hun eigen subdomein geven. Een individuele startpagina is bereikbaar via dat subdomein. Een lijst van alle aanwezige dochterpagina’s zorgt ervoor dat alle dochterpagina’s door de zoekmachines en bezoekers vindbaar zullen zijn.
Free Web Hosting