Maak een eigen startpagina

Een eigen startpagina maken is voor veel webmasters een slim idee. U kunt linken naar uw website vanuit uw eigen dochterpagina. Links zorgen dat uw site stijgt in de zoekresultaten van Google. Het aanmaken van een startpagina is gratis. Het maken van uw eigen startpagina kan op een groot aantal websites.

Met uw dochterpagina kunt u ook een extra inkomen genereren. Terwijl u de startpagina kosteloos mag beheren. U kunt betaald krijgen wanneer u een link voor iemand plaatst. Regelmatig zult u dan wel uw startpagina moeten bijwerken en up-to-date moeten houden.

Er is een scala aan mogelijkheden. U heeft dan alles in eigen beheer. Via de volgende link kunt u extra informatie vinden: Een eigen startpagina bouwen. Met dit script kunnen ook mensen zonder technische kennis aan de slag. Er is geen kennis van HTML nodig.

Het is mogelijk om uw eigen startpagina website te maken zonder dat u kennis van HTML hoeft te hebben. Via het artikel “Eigen startpagina maken met het startpagina script” kunt u daar meer over te weten komen. Een eigen startpagina website opent de mogelijkheid tot geld verdienen. Met behulp van banners kunt u adverteren. Of geld verdienen d.m.v. affiliate marketing. Ook betalen er voldoende bedrijven voor plaatsing van een link naar hun website op uw startpagina. Dus u kunt gewoon het plaatsen van bijvoorbeeld twintig links als service aanbieden.
Free Web Hosting