Een eigen portaal website maken

Voor het promoten van websites kan een startpagina website prima worden ingezet. U kunt de links op een startpagina website op een makkelijke manier indelen in rubrieken. Per dochterpagina kunt u de meest relevante zoektermen opgeven in de beheeromgeving. De juiste zoektermen kunnen zo aan een individuele startpagina worden gekoppeld.

Het plaatsen van links kan gratis op een groot aantal Nederlandstalige startpagina websites. Vaak kunt u kosteloos een eigen startpagina samenstellen op een startpagina website. Wel is het zo dat er soms voorwaarden aan uw startpagina worden gesteld.

Het is jammer wanneer uw dochterpagina wordt verwijderd omdat u een dergelijke voorwaarde over het hoofd ziet. U kunt zoiets vermijden met behulp van uw eigen startpagina website. Hierover staat op Beheer betaalbaar een moderne portaal website meer informatie. Een startpagina website kan relatief eenvoudig met behulp van een PHP script worden opgezet. U bent dan niet afhankelijk van de voorwaarden van anderen. Online geld verdienen met uw startpagina website is goed te doen. Het script biedt een optie waarmee u links op uw startpagina website kunt verkopen. Bezoekers die geen retourlinks kunnen plaatsen, zullen de link moeten kopen. Bedrijven hebben vaak een budget voor linkbuilding. Geld verdienen aan een startpagina website is naast de linkbuilding voordelen dus ook een mogelijkheid.
Free Web Hosting