Nieuwe linkpagina

Een startpagina script maakt het mogelijk om zonder technische kennis aanpassingen aan uw startpagina te verrichten. Een aantal websites bieden u gratis de mogelijkheid om een eigen startpagina te maken. Uw startpagina moet wel zo nu en dan bijgewerkt worden. Het is zaak dat niet meer werkende links verwijderd worden. Het is goed om ook regelmatig nieuwe links aan uw startpagina toe te voegen.

U kunt per onderwerp een dochterpagina aanmaken. Op de startpagina kunt u rubrieken aanmaken om het geheel verder op te splitsen in deelonderwerpen. Heeft u een startpagina over Zuid-Amerika, dan kunt u bijvoorbeeld voor ieder land een categorie aanmaken.

Soms worden er op uw nieuwe startpagina advertenties weergegeven. Wilt u dat niet dan kunt u ze laten verwijderen. Hiervoor betaalt u een gering bedrag. Het laten weghalen van de advertenties is niet noodzakelijk. Maar u kunt dit bedrag altijd betalen wanneer u zich aan de advertenties stoort. Plaatst u naast links ook videomateriaal, dan voegt u extra waarde aan uw dochterpagina toe. Wilt u meer handige tips, lees dan ook het artikel Afkorting CMS betekenis eens.

Want veel dochterpagina’s bevatten alleen maar links. Nog meer voordeel heeft u wanneer u zelf een startpagina website begint. U kunt dan op elke dochterpagina toevoegen wat u wilt omdat het uw eigen website is. Dit geeft u een stuk zekerheid. Want als u op de website van derden een pagina heeft, weet u nooit hoe lang deze blijft bestaan.
Free Web Hosting