Uw eigen affiliate shop beginnen

Uw webwinkel bijhouden kan vanaf iedere denkbare plek ter wereld. U kunt simpelweg vanuit huis beginnen met het uitbouwen van uw affiliate webwinkel. Wilt u meer hierover weten, neem het artikel affiliate marketing webshop dan eens door. In principe is het mogelijk het zo uit te bouwen dat u met affiliate marketing een fulltime inkomen verdient.

Een aantal mensen kiest ervoor om een startpagina website in te zetten voor het promoten van affiliate producten. De startpagina website zal dan zowel gewone backlinks als affiliate links bevatten. U zult dan ook regelmatig affiliate banners bovenin en onderin aantreffen op dergelijke sites. De pagina affiliate shop bevat meer informatie over geld verdienen met een affiliate script.

Er moet naast een PHP script ook webhosting worden afgesloten. Het is van belang dat de files van het script op de webhosting worden geplaatst. Verder is het handig om een domeinnaam te registreren die beschrijvend is voor de website.

U kunt van diverse affiliate netwerken automatisch de feeds met producten inladen binnen uw webwinkel. U kunt de rubrieken van de feeds koppelen aan de juiste rubrieken binnen uw webshop. Producten die reeds zijn toegevoegd, zullen worden bijgewerkt met de juiste productinformatie. U vindt in dit artikel een link naar meer informatie over het starten van uw affiliate shop. U heeft naast een affiliate script ook een domeinnaam en webhosting nodig.

Het is niet lastig om feeds binnen het affiliate script toe te voegen. Technische kennis is niet echt vereist. In het scherm met de systeemtaken kunt u een log zien waarin staat hoeveel producten er bij iedere feed zijn ingeladen.In dit artikel leest u hoe u een eigen affiliate site kunt oprichten op een eenvoudige wijze. Het beginnen van een affiliate site wordt zeer eenvoudig wanneer u daarvoor een PHP script gebruikt. Het toevoegen van de producten binnen uw affiliate shop kunt u middels het inladen van productfeeds doen.
Free Web Hosting