Een nieuwe startpagina samenstellen

Online goed gevonden worden met uw website is erg interessant. Het internet kan immers zorgen voor uitbreiding van uw klantenkring. Backlinks kunnen u daarbij helpen. Startpagina’s zijn een voorbeeld van pagina’s die u zelf kunt aanmaken en waar u dergelijke links kunt plaatsen. Bij de meeste startpagina websites kan dit gratis. Wilt u zelf een startpagina website opzetten, dan is dat een andere mogelijkheid.

Er zit wel een nadeel aan het aanmaken van een startpagina op de website van iemand anders. Uw startpagina kan op inactief worden gezet waarbij de reden vaag is. Men is niet tot uitleg verplicht. Men hoeft u zelfs helemaal niet op de hoogte te stellen.

Hoe u dit oplost kunt u lezen in het artikel Een nieuwe startpagina online zetten. Een startpagina website kunt u ook zelf beginnen. Alles wat ervoor nodig is, is een startpaginascript en webhosting. U bent dan niet van anderen afhankelijk. De hosting partij mag niet eens uw website verwijderen zolang u netjes betaalt, dus een dergelijk risico loopt u dan niet. U kunt dit zien als het kopen van een bepaalde zekerheid en continuïteit.

Als u al een website heeft kan het misschien op uw bestaande hosting erbij gezet worden. Bij een groot aantal providers mag u meer dan één domeinnaam installeren op uw webhosting. Als dit zo is, dan heeft u voor hosting dus geen extra kosten bovenop de kosten die u al heeft. Mocht het toch niet kunnen, zo duur is een hosting pakket natuurlijk ook weer niet. Webhosting kost maar een paar euro per maand.

Het grote voordeel van een startpaginascript is ook dat u links kunt verkopen op uw website. Nadat de bezoeker heeft betaald en het script dit heeft opgemerkt, dan wordt de link door het systeem zonder uw tussenkomst geplaatst. Dit betekent dat u het bedrag dat het script u gekost heeft, dubbel en dwars terugverdient. Kunt u zich een dergelijk script permitteren? Met een startpagina script heeft u een goede basis voor een winstgevende website.
Free Web Hosting