Beheer van een linkpagina

De pagina Eigen startpagina maken voorziet u van meer informatie over het advertentie script. Dergelijke scripts zijn vaak niet al te duur. Geld verdienen kan met het startpagina script op verschillende manieren. U verkoopt dan links op de startpagina website. Ook het plaatsen van een affiliate banner is geen probleem. De kosten zijn zo weer in een mum van tijd terug te verdienen.

Het is zo in te stellen dat anderen ook een dochterpagina kunnen aanmaken. Met een instelling in de beheerpaneel kunt u het registratieformulier openzetten. Heeft u het open gezet, dan kan een bezoeker met behulp van een registratieformulier zijn eigen gebruikersaccount aanmaken. Een gebruiker kan met zijn eigen account heel makkelijk zijn startpagina’s beheren.

Ook kan men een betaalde link toevoegen aan uw website. Meteen na de betaling wordt de link zichtbaar. Een eigen startpagina maken is dan niet meer nodig. De link kan worden toegevoegd aan een startpagina die reeds bestaat of aan de voorpagina van uw website. U kunt in het geval dat beheerder verschillende tarieven hanteren hiervoor. Wilt u geen startpagina aanmaken, maar slechts een link toevoegen dan is dit een prima keuze.

Het plaatsen van ander soort componenten op uw dochterpagina kan ook. Het is bijvoorbeeld misschien om de weersverwachting voor de komende weer te tonen. RSS feeds van verschillende websites tonen is geen enkel probleem. Naast een lijst van links kunt u zo bovendien andere informatie weergeven. Bij het aanmaken van een startpagina kan een subdomein worden gekozen. Via dit subdomein kan een bezoeker snel navigeren naar een specifieke dochterpagina. Bezoek snel de link die eerder in dit artikel is genoemd om zelf een startpaginascript aan te schaffen.
Free Web Hosting