Wil je jouw eigen adventiesite beginnen?

Wilt u uw eigen marktplaats website opzetten waarbij u de website eenvoudig kunt beheren? U kunt een PHP script gebruiken daarvoor. Met zo een script kan door mensen heel gemakkelijk een advertentie geplaatst worden op uw advertentiesite. Hoe lang een advertentie weergegeven blijft worden, kunt u zelf instellen met het script. Een advertentie wordt na de door u ingestelde termijn gedeactiveerd. Zo heeft u altijd actuele advertenties binnen uw marktplaats omgeving.

Meer informatie over het gebruiken van een advertentie script kan worden ingewonnen via de pagina eigen marktplaats beginnen. U leest op die pagina hoe u betaalbaar een advertentiewebsite script kunt aanschaffen. Met het script heeft u uw eigen advertentiesite in handen die heel makkelijk te installeren is op uw webhosting. Er is op verschillende wijzen geld te verdienen met uw eigen advertentiesite.

Een adverteerder kan verschillende foto’s bij een advertentie toevoegen. Het aantal foto’s dat adverteerders maximaal kunnen plaatsen is eenvoudig in te stellen in het script. Zo kunt u ook rekening houden met de beschikbare ruimte op uw hosting pakket. Per categorie op de advertentiesite kunnen de gegevens voor de search engines worden ingesteld.

Men kan via een formulier reageren op aangeboden goederen. Ook kan er een website link of telefoonnummer bij een advertentie worden getoond als u het zodanig instelt. Met het script kunt u voor deze mogelijkheden een bedrag vragen. U kunt eenvoudig een koppeling met een betaalprovider leggen.
Free Web Hosting