Het samenstellen van je moderne startpagina website

Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. De bezoeker kan een specifieke startpagina op deze slimme makkelijk opvragen. De PHP code van het script kijkt welke dochterpagina wordt aangevraagd en haalt de juiste content op. Zo zal de browser de juiste dochterpagina weergeven aan de bezoeker. U hoeft niet zelf een startpagina script te maken indien u een script aanschaft. Voor niet veel geld kunt u al een startpagina script in uw bezit hebben. Het startpaginascript is simpel op uw webhosting pakket te installeren. Men heeft het inlogsysteem verder zo veilig mogelijk gemaakt.

In feite is een startpagina script een systeem waarmee het beheer van uw startpagina wordt vereenvoudigd. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geïnstalleerd. De broncode van het script controleert bij elk websitebezoek welk subdomein wordt opgevraagd. De PHP code zorgt ervoor dat de correcte content naar de browser van de bezoeker wordt teruggezonden. Zo zal de browser de correcte startpagina tonen aan de bezoeker. Is een startpagina script voor u interessant? U kunt dan eens Ontwikkel je eigen startpagina website doornemen. Indien u het script aanschaft, hoeft u niet zelf meer te programmeren in PHP. Het samenstellen van uw eigen startpagina website is met behulp van het script in een zucht en een scheet gedaan. U kunt ongelimiteerd startpagina's aanmaken op uw eigen startpagina website. Een handleiding van het script is op de website van de aanbieder te vinden.

De widgets maken het mogelijk om snel een weerkaartje of nieuwsblokje toe te voegen op een dochterpagina. Met het startpagina script is het ook mogelijk om informatieve teksten aan uw startpagina’s toe te voegen. In het geval dat u dat wilt dan kunt u eenvoudig een blokje met het meest recente nieuws plaatsen op een startpagina. Het aanmaken van informatieve stukken tekst op uw dochterpagina’s is een andere optie van het startpagina script. Bovendien is een weerkaartje makkelijk toe te voegen.
Free Web Hosting