Makkelijk een uitgebreide portaalwebsite vormgeven

Startpagina websites zijn uiterst handig voor affiliate marketing. U plaatst op een dergelijke website linkjes naar andere sites. Dergelijke links dragen bij aan het vergroten van de vindbaarheid van de op de dochterpagina’s vermelde websites. De websites zullen in potentie meer bezoekers aantrekken. Voor iedere startpagina op de website zult u in de regel een subdomein kunnen instellen. Het is per dochterpagina vaak mogelijk om de belangrijkste zoektermen in te voeren. Vaak zal men verschillende rubrieken op een dochterpagina kunnen aanmaken.

Zou u graag geld verdienen op basis van affiliate marketing met een startpagina website, dan kunt u op Eigen Startpagina meer lezen over zulke websites. Met een startpagina script kunt u heel eenvoudig affiliate links plaatsen. Het is een simpele manier om aan uw eigen affiliate website te komen. U heeft met een startpagina website echter meer invloed op de uitstraling. Zo kunt u de website een meer informatieve uitstraling geven. Naast affiliate links kunt u uiteraard ook reguliere links naar informatieve websites plaatsen.

U kunt linkbuilding diensten aanbieden met uw eigen startpagina website. Dit is een andere inkomstenbron die aan te boren is. Men zal de betaling bij een kant en klaar script doorgaans direct online kunnen doen via een betaalkoppeling. Het mooie daarbij is dat u zelf de prijs van een link kunt bepalen. Men kan het formulier waarmee men een link kan aanmelden, vanuit elke individuele dochterpagina gemakkelijk opvragen.

U maakt per thema een dochterpagina op uw startpagina website aan. Op de dochterpagina kunt u informatieve teksten over dat onderwerp kwijt. Tevens kunt u commerciële links plaatsen rondom dat onderwerp,

Overweegt u een kant en klaar PHP script aan te schaffen om uw startpagina website mee te maken? Via het beheergedeelte kunt u de startpagina website compleet naar uw eigen smaak aanpassen. De inloggegevens van het beheeraccount kunt u instellen tijdens de installatie van het PHP script.

Het script zal gegevens die de bezoeker in de formulieren op uw site invoert, controleren op geldigheid. Daarnaast bevatten de formulieren technieken voor het herkennen en tegenhouden van spam.
Free Web Hosting