Een eigen affiliate shop

Een e-commerce website is eenvoudig te starten met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script. Verder is het mogelijk om affiliate producten te verkopen met uw eigen website. Dit betekent dat u eigen producten kunt aanbieden maar ook producten van derden als tussenpersoon. Hoe u een e-commerce site kunt starten, leest u op affiliate site beginnen. Daar kunt u de juiste tools aanschaffen hiervoor.

Of u reeds een baan heeft en extra geld wilt verdienen of een eigen bedrijf heeft maakt niet uit voor het gebruik van het script. Omdat producten middels productfeeds automatisch binnen de webwinkel worden toegevoegd, hoeft u de producten niet handmatig toe te voegen. Wilt u de kleuren van de affiliate site aanpassen, dan is dat goed te doen middels de beheeromgeving. U kunt de kleuren van de verschillende losse onderdelen van uw shop heel makkelijk wijzigen. De in de feeds gebruikte rubrieken koppelt u makkelijk aan uw eigen gemaakte rubrieken. U hoeft alleen in de gaten te houden of het automatisch toevoegen van producten goed gaat.

Het script is zo opgezet dat het beheer u niet veel tijd in beslag zal nemen. Het toevoegen van producten gebeurt automatisch middels productfeeds. Zo kunt u relatief eenvoudig een passief inkomen opbouwen met uw affiliate shop. Het maakt daarbij niet uit of u ondernemer bent of gewoon wat extra geld wilt verdienen bovenop uw salaris.
Free Web Hosting