Informatie PHP

Wanneer u gebruikmaakt van PHP, dan kunt u extra functionaliteiten aan uw website toevoegen. Hoewel voor de gebruiker niet direct te zien is PHP een belangrijk deel van een website. Op een intelligente manier kan er met PHP zinvolle HTML worden gegenereerd. Zonder PHP kan er van bepaalde functionaliteiten geen gebruik worden gemaakt. Men kan naast PHP ook kiezen voor bijvoorbeeld Ruby on Rails of Java onder de motorkap.

Een webhosting provider met PHP heeft u zo gevonden; meestal staat PHP gewoon aan. Dit scheelt u tijd omdat u niet zelf allerlei dingen hoeft te installeren. Zo kunt u zich compleet op bijvoorbeeld het inbouwen van een PHP uitleg concentreren.

Een enorm pluspunt van PHP is dat het voor de meeste mensen gemakkelijk onder de knie te krijgen is. Een PHP gastenboek of PHP agenda is op deze manier vrij eenvoudig aan de website toe te voegen. Door middel van additionele libraries zijn de mogelijkheden nog meer te vergroten.

PHP is ook voor commercieel gebruik gratis. Men kan het verder op alle grotere besturingssystemen gebruiken voor web development.
Free Web Hosting