Ontwikkel eenvoudig een moderne portaalwebsite

Extra backlinks plaatsen is prima te doen met behulp van ee eigen startpagina website. U kunt aan uw website diverse startpagina’s toevoegen. U kunt per thema een startpagina op uw website aanmaken.

Er zal wat PHP code nodig zijn voor zo een website. Uiteraard is het een optie om zelf een script te schrijven. Een andere mogelijkheid is om een kant en klaar script te kopen. Via startpagina script is eenvoudig te navigeren naar de website van de aanbieder van een dergelijk script. Via de website van de aanbieder schaft u eenvoudig een dergelijk script aan. Via het beheerpaneel brengt u binnen een handomdraai wijzigingen op de website aan.

Men kan het account inzetten om 1 of meer dochterpagina’s aan te maken. Per onderwerp kan er een startpagina op de website aangemaakt worden. Zo kunnen ook relevante links op iedere dochterpagina worden geplaatst.

Verder heeft u de beschikking over widgets die aan de startpagina’s kunnen worden toegevoegd. Het is verder mogelijk om het laatste nieuws aan een dochterpagina toe te voegen. Er kan verder een weerkaart aan een dochterpagina toegevoegd worden. Het is prima mogelijk om extra inkomsten met een startpagina website te genereren. U kunt heel gemakkelijk met het verkopen van links geld verdienen. U kunt verder banners plaatsen op verschillende posities op de website.

Niet werkende links kunnen met een meegeleverd script worden gecontroleerd. U kunt iedere dag een mail ontvangen waarmee u dode links kunt zien. Op deze wijze is bij u bekend welke backlinks er niet meer correct werken. U kunt zo de website schoonhouden van niet werkende backlinks. Op deze wijze kunnen paginabeheerders zich gemakkelijk aanmelden op de startpagina website.
Free Web Hosting