Een eigen advertentie website maken

Een marktplaats website is een handige manier voor het verdienen van extra inkomen. U kunt heel snel uw eigen marktplaats website opzetten met behulp van een bestaand advertentie script. Zo een script is probleemloos aan te schaffen via de website van een ontwikkelaar van een dergelijk script. Heeft u daar wel interesse in, dan kunt u eigen marktplaats doorlezen. Een eigen marktplaats beginnen kan op deze manier ook goed wanneer u geen enkele technische kennis heeft.

Via de beheeromgeving kunnen per categorie de corresponderende meta gegevens opgegeven worden. Op deze wijze kunt u een goede positie halen in Google voor de verschillende rubrieken die uw advertentie website bevat. Ook het overzicht met de advertenties kunt u zo eenvoudig in een bepaalde vormgeving gieten. Zo kunt u banners proppen tussen de advertenties door.

De 4 laatst bezochte advertenties blijven in beeld staan zodat een bezoeker vrij eenvoudig terug kan bladeren. Een bezoeker kan ook heel gemakkelijk naar advertenties zoeken. Registratie van een nieuwe adverteerder is heel eenvoudig via het aanmeldformulier te doen. Nadat het registratieformulier is ingevuld zal een account voor de nieuwe adverteerder worden toegevoegd aan de website. Men kan dit account gebruiken om een nieuwe advertentie aan de website toe te voegen.

Wanneer u een script aanschaft dat reeds te verkrijgen is, kunt u een tijdsbesparing realiseren. Een PHP programmeur zal niet voor hetzelfde bedrag een heel nieuw script kunnen bouwen. Extra functionaliteit kan met behulp van PHP relatief snel worden toegevoegd.
Free Web Hosting