Maak je eigen startpagina

Uit een eigen startpagina kunt u op verschillende manieren voordeel halen. Een startpagina aanmaken zal over het algemeen gratis zijn. Vaak wordt een startpagina rondom een bepaald thema gebouwd.

Het is de bedoeling dat u rubrieken aanmaakt op uw linkpagina. De links op uw pagina worden binnen deze rubrieken aangemaakt. Soms mogen er ook afbeeldingen en langere teksten aan uw startpagina worden toegevoegd.

Startpagina’s kunnen worden gebruikt om de zichtbaarheid te vergroten van uw eigen site. Een startpagina kan ook zorgen voor wat extra inkomsten. U kunt bijvoorbeeld affiliate links weergeven. Of u toont advertenties van Google Adsense op uw dochterpagina. Ook zijn sommige mensen bereid u te betalen wanneer u een link naar hun website plaatst op de startpagina.

Over startpagina'€™s is online wel wat te vinden. Een artikel over het aanmaken van een eigen startpagina is bijvoorbeeld Eigen startpagina. Ook de andere artikelen op die site zijn interessant.

Heeft u graag een link op een bepaalde website? Dient u daarvoor een retourlink te vragen? Maar vindt u uw eigen site geen geschikte plek om een retourlink te plaatsen? Er is niets op tegen om de retourlink gewoon op uw startpagina te plaatsen. Dit is vaak ook beter dan twee sites die naar elkaar linken.

Free Web Hosting