Uw eigen startpagina samenstellen

Wilt u een eigen website, dan zou u ook kunnen overwegen om een eigen startpagina te maken. Of misschien wilt u zelfs een complete startpagina website maken. Via dit artikel komt u over de mogelijkheden meer te weten. Natuurlijk hebben beide opties zo zijn voor- en nadelen. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een startpagina website hebben en op een aantal gratis sites een eigen startpagina. Dus in feite een combinatie van de opties.

Het is op diverse sites mogelijk om uw eigen gratis startpagina aan te maken. Maar een nadeel daarvan is wel dat u niet weet hoe lang uw startpagina online blijft. Morgen kan men zomaar besluiten om te stoppen met de website. Uw startpagina zal dan ook niet meer bestaan. Het zal niet de eerste keer zijn dat een startpagina om een onduidelijke reden wordt verwijderd. In best wat gevallen is het verplicht om minstens een bepaalde hoeveelheid links op uw startpagina te plaatsen. Als een startpagina niet aan deze minimumeis voldoet, kan men besluiten om de startpagina te verwijderen. In bijna alle gevallen verwijdert men de startpagina dan ook.

Het artikel Beheer startpagina bevat goede informatie over het aanmaken van uw eigen startpagina. Het artikel bevat goede tips die u zo in de praktijk kunt inzetten. Omdat er zoveel startpagina’s bestaan is onderscheidend zijn belangrijk. Met de juiste tips stelt u moeiteloos een goede startpagina samen.

Zelf een startpagina website beginnen ligt ook binnen de mogelijkheden. Daar is het een goed moment voor, want momenteel zijn veel startpagina’s in het bezit van een enkel bedrijf. Daarmee heeft u ook een stukje zekerheid: de hosting aanbieder zal niet zomaar uw website of een dochterpagina weghalen wanneer u netjes voor uw hosting betaalt. Soms wilt u veel tekst en weinig links op de startpagina plaatsen. Dit wordt lastig wanneer een minimumeis geldt voor het aantal links op een dochterpagina. Heeft u een eigen startpagina website, dan zit u niet aan dergelijke voorwaarden vast. De kwaliteit van de vermelde websites zal daarbij ook een rol spelen.
Free Web Hosting