Uw nieuwe startpagina samenstellen

Startpagina aanmelding kan in diverse vormen plaatsvinden. Zo kunt u zichzelf aanmelden als paginabeheerder voor uw eigen startpagina op veel websites. Een eigen startpagina kunt u dan aanmaken en die kunt u volgooien met interessante links. In sommige gevallen mag u ook teksten en afbeeldingen op uw eigen startpagina plaatsen. Het is vanzelfsprekend toegestaan om uw eigen websites te promoten op uw startpagina. Het is bekend dat een link door de zoekmachines als een aanprijzing wordt beschouwd. Dit is erg handig wanneer u een eigen website heeft. Wanneer een website een groot aantal links heeft die ook nog eens op verschillende websites staan, dan zal deze op de aan de website gekoppelde zoektermen stijgen in de zoekresultaten. Wanneer uw website een betere positie in de zoekresultaten krijgt, zorgt dit ook voor extra bezoekers.

Met een startpaginascript kunt u betaalbaar zelf een startpagina website beginnen. Hiervoor dient u een webhosting pakket te hebben en een domeinnaam. Omdat u dan ook gemakkelijk links kunt verkopen op uw site, is dit een vrij aantrekkelijk alternatief. Na de betaling zal de link gegarandeerd worden geplaatst. Na een succesvolle betaling is de link meteen zichtbaar op de startpagina website. Het verkopen van links kan zorgen voor een extra zakcentje.

Wilt u geen eigen startpagina samenstellen, dan is het bij veel websites ook mogelijk om een link aan te melden. De eerste mogelijkheid die u heeft is het indienen van een linksuggestie. De beheerder beslist of de link wordt geplaatst. Ook is een linkruil een mogelijkheid waarbij u op een andere website een retourlink plaatst als wederdienst. Op veel sites kunt u ook een klein bedrag betalen voor de linkplaatsing. De link wordt dan gegarandeerd geplaatst. Heeft u nog geen duidelijke strategie hiervoor, dan is het een goed idee om ook Beheer van uw linkpagina door te nemen. U kunt een duidelijke strategie voor ogen krijgen naarmate u meer bekend raakt met de mogelijkheden.
Free Web Hosting