Uw Nederlandse startpagina samenstellen

Diverse redenen zijn er mogelijk voor het bouwen van uw eigen startpagina. Mogelijk wilt u een startpagina opzetten met links omtrent uw hobby. Maar er kan ook een commerciële motivatie zijn. Of u wilt gewoon uw favorieten ergens online plaatsen.

Stap 1 is het uitkiezen van een goede portal website waarop u de startpagina gaat aanmaken. Daarnaast is het van belang dat u een naam verzint voor het subdomein van uw linkpagina. Voor het aanmaken van uw eigen startpagina moet u bij veel websites uw e-mailadres bevestigen.

Om links toe te kunnen voegen aan uw startpagina, zult u eerst één of meer rubrieken moeten toevoegen op uw dochterpagina. Dit is bedoeld om enige structuur aan te brengen op uw startpagina. Links die over een bepaald onderwerp gaan, kunt u zo in dezelfde rubriek plaatsen.

Over het aanmaken van een startpagina kunt u meer lezen in het artikel Goede startpagina. Via de informatie legt u een gedegen basis om straks uw eigen startpagina in elkaar te kunnen zetten. Het samenstellen van een eigen startpagina is niet zo ingewikkeld.

U kunt uw eigen dochterpagina op verschillende websites kosteloos aanmaken. Vaak wordt wel als voorwaarde gesteld dat u een minimum hoeveelheid links toevoegt aan de startpagina. Uw startpagina moet dan op een bepaalde datum een bepaald aantal links hebben, anders wordt deze op inactief gesteld.
Free Web Hosting