Op makkelijke wijze een nieuwe portaal site beheren

Er zal wat PHP code nodig zijn voor zo een website. U kunt zelf natuurlijk deze PHP code schrijven. U kunt ook een reeds bestaand script aanschaffen ervoor. U kunt via Aanmelden startpagina navigeren naar de website van de ontwikkelaar van een startpagina script. Via de site van de ontwikkelaar van het script kunt u een dergelijk script heel eenvoudig kopen. Het script is voorzien van een uitgebreid beheerpaneel.

Het script is voorzien van een batch proces waarmee dode links worden gecontroleerd. U ontvangt frequent een e-mail waarin de links die niet werken staan vermeld. U weet zo snel welke links niet goed werken. U kunt zo de startpagina website schoonhouden van gebroken links. Met behulp van een formulier op de website kan een nieuwe beheerder zich heel makkelijk registreren.

Het beheeraccount kan worden ingezet om een eigen startpagina aan te maken. Er kan per onderwerp een startpagina aangemaakt worden. Op deze wijze kunnen er ook vooral links die daadwerkelijk relevant zijn geplaatst worden. U kunt verder verschillende widgets plaatsen op de dochterpagina’s van uw website. Zoals een nieuwsblokje dat u kunt toevoegen aan de diverse dochterpagina’s.

Ook is het mogelijk om een weerkaartje op 1 of meer startpagina’s te plaatsen. Het is prima mogelijk om met een startpagina website extra geld online te verdienen. Geld kan worden verdiend met het verkopen van backlinks. Verder kunnen er op verschillende posities op de website banners geplaatst worden. Op deze manier kan er met de startpagina website een extra inkomen gegenereerd worden. U kunt heel eenvoudig een Adsense blok aan uw website toevoegen. U kunt verder affiliate links tussen de gewone links door toevoegen aan de website.

De installatie van het script is heel snel te doen. Deze bestaat uit slechts 3 schermen. U kunt het 1e scherm gebruiken om algemene gegevens van de startpagina website in te vullen. In het 2e scherm krijgt u de mogelijkheid om de database gegevens in te vullen. Het derde scherm is bedoeld voor het aanmaken van uw beheerdersaccount. U kunt daarbij zelf een username en password kiezen.
Free Web Hosting