Startpagina website opzetten info

Het is niet lastig om zelf een startpagina website te ontwikkelen. Wel is het handig om daarbij gebruik te maken van een startpagina script. Dit script ondersteunt u bij de belangrijkste stappen. Iemand die geen verstand van de techniek heeft zou vrij eenvoudig overweg moeten kunnen met het script.

Zou u hier graag meer over lezen, dan is een goed beginpunt. Volgt u de links op die pagina dan zult u uiteindelijk terecht komen op een website waar een betaalbaar startpaginascript te koop is. Het samenstellen van een eigen startpagina website is met een dergelijk script kinderspel. U installeert het script op uw webruimte. Daarnaast is het verstandig om een eigen domein te registreren.

Er zit geen limiet aan het aantal dochterpagina’s dat u op uw startpagina website kunt aanmaken. Vaak gaat een dochterpagina over een enkel onderwerp. Dat u zelf een subdomein voor een nieuwe startpagina kunt kiezen is uiterst handig. Zo kunt u relevante zoektermen opnemen in het subdomein. Daarnaast kunt u de zoektermen per afzonderlijke dochterpagina heel eenvoudig invoeren in het beheerscherm.

Een nieuw account kan via een registratieformulier op uw website worden aangemaakt. Het gecreëerde account kan men gebruiken om een eigen startpagina te registreren. Met een eigen account maakt men de nieuwe startpagina heel gemakkelijk aan. Het gaat niet alleen om links die makkelijk toe te voegen zijn. Ook widgets kunnen aan een dochterpagina worden toegevoegd. Per dochterpagina kan een beheerder op een gemakkelijk manier de metagegevens voor de zoekmachines invoeren.

Als administrator heeft u meer rechten voor het aanpassen van uw website. Zo kunt u banners plaatsen die overal zichtbaar zullen zijn. Ook kunt u de algemene kleurstelling van uw website aanpassen. Het script regelt het koppelen van een verzoek van de browser aan de dochterpagina die op dat moment wordt opgevraagd. Aan de hand hiervan zal worden bepaald welke gegevens uit de database nodig zijn en aan de bezoeker getoond zullen worden.
Free Web Hosting