Beheer Jouw Eigen Advertentiesite

Zou u graag een eigen marktplaats beginnen? Dan is dit ook mogelijk wanneer u geen verstand heeft van websites maken. Via een speciaal daarvoor ontwikkelde beheeromgeving kunt u de aanpassingen aan uw website eenvoudig doen. Zo kunt u rubrieken en kleuren heel makkelijk aanpassen met uw beheerdersaccount. Voor het aanpassen van de diverse instellingen is geen diepgaande kennis over websites maken nodig. Een marktplaats script zorgt ervoor dat het beheer heel makkelijk gaat. Er zijn ook voldoende mogelijkheden voor geld verdienen. Betaalde rubrieken aanmaken is een goede mogelijkheid. Een adverteerder kan dan betalen voor diverse opties. U kunt voor al deze mogelijkheden verschillende tarieven rekenen.

Na het toevoegen van een advertentie wordt een overzicht van de kosten getoond. Daarna kan de adverteerder eenvoudig betalen via de website. Wilt u via het marktplaats PHP script ook geld verdienen? Het is in dat geval een goed idee om Marktplaats script kopen te lezen. Zo een script hoeft niet veel te kosten. In een handomdraai heeft u uw eigen marktplaats website. Het script maakt de benodigde tabellen in de database aan. Tevens zal een account voor u worden gecreëerd. Nadat uw advertentie website door het script gebruiksklaar is gemaakt, kunt u via de beheeromgeving het beheer van uw website doen.

Een adverteerder kan enkele afbeeldingen bij een advertentie plaatsen.Via het beheerpaneel is gemakkelijk in te stellen hoeveel foto’s maximaal aan een advertentie mogen worden toegevoegd. Bij een beperkte hoeveelheid schijfruimte kunt u de instelling lager zetten. Een adverteerder kan zich aanmelden via uw website. Men kan hiervoor simpelweg een aanmeldformulier invullen. De adverteerder kan met zijn gebruikersaccount eenvoudig aanpassingen aan zijn advertenties doen. Men kan via een formulier heel makkelijk op een advertentie reageren. Frauduleuze advertenties kan men ook melden via een fraudeformulier.
Free Web Hosting