Maak een moderne startpagina website

Het is een verstandig idee om eens te kijken of een startpagina website iets voor u is, wanneer u zich bezighoudt met SEO. Startpagina’s kunnen worden ingezet om een betere vindbaarheid van andere websites te realiseren. Startpagina links helpen bij het krijgen van meer bezoekers en eventueel klanten. U kunt links op uw website verkopen.

Meer informatie over een tool hiervoor kunt u middels het internet gemakkelijk vinden. U kunt nuttige informatie daarover vinden op de pagina Eigen startpagina. Dit is een artikel dat informatie bevat over een handig PHP script. U kunt probleemloos RSS feeds tonen op uw dochterpagina’s. Met behulp van de beheergedeelte van het startpaginascript kan dit door een widget toe te voegen. Men kan een betaalde link aanmelden op uw website. Zo heeft u met het startpagina script de optie om inkomsten te generen. Tevens kunt u zelf bepalen hoeveel men voor een link dient te betalen. Zowel Nederlandse indien Belgische betaalmethoden worden daarnaast ondersteund.

Het toevoegen van een link is voor de bezoeker gemakkelijk te doen. De link vult hij in op een link toevoegen formulier. Men kan daarbij de startpagina en gewenste rubriek voor de link kiezen. Er kan na het invullen van het formulier worden betaald voor de link. Betalen vindt online plaats. U heeft geen kennis van HTML nodig. Een eigen startpagina website wordt zo daarnaast voor mensen zonder technische achtergrond mogelijk. Binnen korte tijd kunt u zelf een startpagina website online hebben. Men heeft de benodigde handelingen voor de installatie zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. De stappen worden beschreven op de website van de aanbieder. De installatie vindt plaats op uw webruimte.
Free Web Hosting