Nieuwe startpagina

Startpagina aanmelding kan in diverse vormen plaatsvinden. Uzelf als paginabeheerder registreren is een voorbeeld van hoe u zich veel veel websites kunt aanmelden. Met een gebruikersaccount als beheerder kunt u een eigen startpagina samenstellen en dus gratis links plaatsen naar uw eigen website. Op uw eigen startpagina zult u als paginabeheerder ook banners mogen plaatsen op veel sites. Uiteraard kunt u uw andere websites vermelden op uw eigen startpagina. Het is bekend dat een link door de zoekmachines als een aanprijzing wordt beschouwd. Dit is erg handig wanneer u een eigen website heeft. Wanneer een website een groot aantal links heeft die ook nog eens op verschillende websites staan, dan zal deze op de aan de website gekoppelde zoektermen stijgen in de zoekresultaten. Een stijging in Google zorgt dat er meer mensen uw website zullen bezoeken.

Verder is een eigen startpagina website bouwen een andere interessante mogelijkheid. Heeft u een domeinnaam en webhosting, dan heeft u alles wat er nodig is om een dergelijk script te kunnen draaien. Links verkopen via uw eigen startpagina website wordt dan ook een aantrekkelijke mogelijkheid. Als de bezoeker voor de link betaalt is er honderd procent zekerheid dat de link geplaatst wordt. De link wordt vaak door het script automatisch toegevoegd. Zo kunt u met uw eigen startpagina website een extra online inkomen genereren naast uw huidige inkomen.

Bent u zelf niet in de gelegenheid een startpagina samen te stellen, dan is een link aanmelden ook een optie. U kunt een linksuggestie doen en dan bepaalt de beheerder of de link geplaatst wordt. Tevens is het mogelijk een link te ruilen. U plaatst dan op een andere website een link terug naar de startpagina. Ook is het bij veel websites mogelijk een klein geldbedrag te betalen voor de linkplaatsing. De plaatsing is dan gegarandeerd. Heeft u nog geen duidelijke strategie hiervoor, dan is het een goed idee om ook Een mooie startpagina maken door te nemen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.
Free Web Hosting