Maak een eigen startpagina

Ook voor u is het mogelijk om uw eigen startpagina website te runnen. Het zal tijd kosten om zelf een script hiervoor te schrijven. U kunt sneller aan de slag als u gebruikmaakt van een kant-en-klaar startpagina script. Het gaat daarbij niet om het bouwen van een gewone website, maar om het bouwen van een startpagina website.

U installeert het script op uw webruimte. Wanneer er geen problemen bij de installatie zijn opgetreden, dan kunt u beginnen met het vullen van de website. Het is voor bezoekers mogelijk om een account aan te maken. Hiermee kunnen ze een eigen startpagina aanmaken en interessante links toevoegen. Een interessante mogelijkheid van een startpagina script is het verkopen van links. Heeft u een kwalitatieve startpagina website dan kunt u hier een leuk zakcentje aan overhouden.

Dit gehele proces verloopt automatisch. Het script gaat zelf na of de betaling probleemloos verlopen is. Wanneer er geen problemen bij de betaling zijn opgetreden, zal de link direct aan de website worden toegevoegd. Hoeveel een link plaatsing kost, dat kunt u op een simpele manier instellen bij het script. Voor een homepage link kunt u meer geld vragen dan voor een link vanaf een reguliere dochterpagina. Dit omdat een homepage link als waardevoller wordt gezien. Wilt u meer over een dergelijk script lezen, dan is het artikel Eigen startpagina een goed startpunt. Verder zult u naast een startpagina script ook een domeinnaam en webruimte moeten hebben. Als u dit ook geregeld heeft, dan kunt u naar de volgende stap, namelijk de installatie van het script.

Een meegeleverd installatie script zal meestal de tabellen aanmaken in de database. De database tabellen hoeft u dus niet handmatig aan te maken. Op deze manier is het relatief eenvoudig om het script te installeren. Bezoekers kunnen zich aanmelden via een formulier op uw site. Hiermee wordt een account aangemaakt. Met dit account kunnen ze zelf een dochterpagina samenstellen.
Free Web Hosting