Een nieuwe portaalsite realiseren

Dit artikel bevat informatie omtrent een eigen startpagina website beginnen. Een startpagina website bouwen is gemakkelijk via een daarvoor bedoeld script bedoeld. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Startpagina’s zijn dan verder zeer nuttig voor SEO-doeleinden. Het is meestal mogelijk om een link te toevoegen op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. Over een startpagina script dat modern en betaalbaar is, kunt u lezen op Het bouwen van een moderne startpagina website. Het startpagina script is gemakkelijk te installeren op uw webruimte.

Het overzetten van de bestanden en een database toevoegen beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. Daarna kunt u een installatie script gebruiken voor het creëren van de databasetabellen en het aanmaken van een administrator account. Het beheer van uw website kunt u na de installatie gemakkelijk doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Voor een eigen startpagina samenstellen kunnen bezoekers zich op uw website registreren. Men mag bij het plaatsen van een startpagina opgeven op welk subdomein de startpagina moet komen te staan. Zo kunnen er een onbeperkt aantal dochterpagina’s worden aangemaakt. Op de server hoeven geen mappen te worden gecreëerd voor subdomeinen. De link tussen het subdomein en de juiste dochterpagina wordt door het script gelegd. Met behulp van het beheeromgeving past men een dochterpagina enorm simpel aan. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

U krijgt met het script de mogelijkheid om geld te verdienen. Geld verdienen is op diverse manieren mogelijk met het script. U kunt in eerste instantie links verkopen op uw website. Voor een link kan op diverse manieren worden betaald. Ook plaatst u uiterst eenvoudig banners op uw site. Een nieuwe banner toevoegen is heel eenvoudig te doen.
Free Web Hosting