Een nieuwe startpagina bouwen

De pagina Beheer van uw linkpagina voorziet u van meer informatie over het advertentie script. Dergelijke scripts zijn vaak niet al te duur. Geld verdienen kan met het startpagina script op verschillende manieren. U verkoopt dan links op de startpagina website. De mogelijkheid om banners op uw startpagina te plaatsen bestaat ook. De kosten zijn zo weer in een mum van tijd terug te verdienen.

Geld verdienen kan een motivatie zijn om een eigen startpagina website te maken. Het is niet nodig dat u veel weet van programmeren of websites maken. Het koppelen van de startpagina’s aan het juiste subdomein neemt het script voor zijn rekening. Waar u voornamelijk mee bezig kunt zijn, is de website content. U kunt het uiterlijk van uw website compleet naar uw wens aanpassen.

Daarnaast is de optie om een betaalde link toe te voegen er. De link wordt meteen na de betaling geplaatst. De noodzaak van een nieuwe startpagina maken is er dan niet meer. Men kan de link aan een gewone dochterpagina toevoegen. Maar tevens aan de homepage. U kunt wanneer beheerder diverse tarieven hanteren hiervoor. Een uitstekende keuze als u alleen een link wilt en geen tijd heeft voor een nieuwe startpagina maken.

Het plaatsen van ander soort componenten op uw dochterpagina kan ook. Het tonen van de weersverwachting op uw startpagina is daar een voorbeeld van. Van verschillende websites kunt u het nieuws inladen en in uw eigen layout tonen. Naast een lijst van links kunt u zo verder andere informatie weergeven. Bij het aanmaken van een startpagina kan een subdomein worden gekozen. Met dat subdomein is een dochterpagina snel te bereiken. Een lijst van alle aanwezige dochterpagina’s zorgt ervoor dat alle dochterpagina’s door de zoekmachines en bezoekers vindbaar zullen zijn.
Free Web Hosting