Uw website beginnen

Het is slim om een CMS pakket te gebruiken voor het uitvoeren van beheerderstaken op uw website. Websitebeheer doet u dan vanuit een afgeschermd gedeelte van uw site. U dient in te loggen om daar te komen. Een onderdeel dat op meerdere plekken terugkomt op uw site, hoeft u dan toch maar op 1 plek aan te passen. Op alle plekken waar dit onderdeel dan terugkomt op uw site, wordt de aangepaste versie weergegeven. Gebruikt u geen CMS software, dan dient u vaak op meerdere plekken de aanpassing door te voeren.

Voor het gebruik van de CMS software is het niet nodig om veel te weten over HTML en CSS. Vooral wanneer het gaat om dingen als het wijzigen van tekst of het toevoegen van een plaatje. Bovendien is er over veel CMS pakketten online documentatie beschikbaar.

Gebruik van CMS software is in alle gevallen aan te raden. Zelfs al gaat het om een simpele site van slechts een paar pagina’s. De kans bestaat immers altijd dat u de site wilt uitbouwen. In het artikel Uw nieuwe website maken vindt u meer informatie over CMS pakketten. Ziet u op tegen het installeren van een CMS pakket, dan zijn er voldoende experts die u kunnen helpen daarmee. Bent u na enige tijd bekend geraakt met alle mogelijkheden van de CMS software, dan snapt u waarschijnlijk waarom u dat niet zelf allemaal wilt programmeren.
Free Web Hosting