Nieuwe startpagina samenstellen

Een bijzonder CMS programma is het startpaginascript. Soms is een script verouderd en moet de oude website in een nieuw script worden ingeladen. Een dochterpagina wordt meestal rond een enkel thema opgebouwd. Sinds de website startpagina.nl zijn er veel Nederlandse startpagina sites met dezelfde opmaak en structuur bijgekomen. U kunt opgeven via welk subdomein uw nieuwe startpagina bereikbaar moet zijn. Een subdomein mag niet al bezet zijn. Dan kunt u het niet gebruiken.

Wilt u zelf met een eigen startpagina aan de slag, dan bevat het artikel Startpaginascript goede tips. Via het registratieformulier is heel eenvoudig een gebruikersaccount te creëren. Een gebruiker kan zelf een startpagina samenstellen als hij is ingelogd. Een startpaginascript wordt doorgaans ontwikkeld in de programmeertaal PHP. Het script zal in de regel gebruik maken van een database. Een startpagina script dient u op uw webhostingpakket te installeren. De bouwer kan u eventueel ondersteuning aanbieden bij het script. U kunt geld met het script verdienen. Er is namelijk de mogelijkheid tot het verkopen van links via uw website. Hier hoeft u vrij weinig voor te doen. Natuurlijk is het wel belang dat u voldoende bezoekers heeft.

Voor het bouwen van een kwalitatieve startpagina dient u een aantal zaken voor ogen te houden. U bouwt de startpagina voor echte bezoekers en niet voor zoekmachines. Pas wanneer de startpagina website voor de bezoekers goed is, zal de zoekmachine de startpagina ook als goede startpagina website herkennen. Bouwt u een startpagina dan zal het bijna altijd gaan om een Nederlandse startpagina. De structuur komt dan ook van het Nederlandse startpagina.nl af.
Free Web Hosting