Een nieuwe startpagina online zetten

Een eigen startpagina aanmaken vergroot uw online vindbaarheid. Of misschien wilt u zelfs een complete startpagina website maken. Over deze twee mogelijkheden kunt u hier meer informatie vergaren. Natuurlijk hebben beide opties zo zijn voor- en nadelen. Overigens is het ook mogelijk om een startpagina website te bezitten en tevens op websites van derden een eigen startpagina te hebben. Dan kiest u niet tussen twee mogelijkheden, maar maakt u van beiden gebruik.

Het is op diverse sites mogelijk om uw eigen gratis startpagina aan te maken. Hoe lang uw startpagina blijft bestaan heeft u dan echter niet in de hand. Aan de ene kant weet u niet hoe lang men door blijft gaan met de website in de lucht houden. De beheerder kan zomaar besluiten dat uw startpagina niet bij de website past en de startpagina verwijderen. Soms moet er minstens een bepaald aantal links op uw startpagina staan. Men verwijdert de startpagina wanneer deze na enige tijd niet aan die minimumeis voldoet.

U zou Nieuwe startpagina kunnen doornemen wanneer u meer wilt leren over het aanmaken van een eigen startpagina. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Het is belangrijk om de startpagina kwalitatief goed in elkaar te zetten. U kunt de informatie in het artikel zien als een handreiking.

Uw eigen startpagina website maken is ook mogelijk. Graag zelfs, want er is momenteel weinig variatie qua startpagina scripts. Wanneer u daarvoor kiest, heeft u zelf het heft in handen. Het kan juist slim zijn om veel tekst en weinig links op een dochterpagina te plaatsen. Als er een minimumeis is voor het aantal links gaat dat niet lukken. Niemand kan een dergelijke voorwaarde stellen aan een website die van u is. Vanzelfsprekend kan een startpagina met een beperkt aantal goede links een stuk waardevoller zijn dan een startpagina met veel links met veel mindere kwaliteit.
Free Web Hosting