Stoppen met blowen bijwerkingen

We kennen bijna allemaal wel iemand die graag een jointje rookt. Van blowen komt men tot rust. Soms krijgt men er ook lachkicks van.

Het kan niet ontkend worden dat blowen inderdaad ontspannend is. Maar afleiding zoeken kan ook op een andere manier. Ga een blokje om wanneer het mooi weer is. Kan men zonder joint niet ontspannen dan is men er afhankelijk van geraakt.

Wiet en hasj worden in de coffeeshop steeds duurder. Zo is blowen voor veel mensen een flinke kostenpost geworden. Honderden euro's per maand bij dagelijks gebruik. Op jaarbasis is het al helemaal schrikbarend hoog. Zo ziet u maar dat een verslaving een behoorlijke kostenpost is.

Een cannabisgebruiker kan behoefte hebben aan een joint om te kunnen slapen. Zoiets wijst duidelijk op een verslaving. In een dergelijke situatie moet u eigenlijk stoppen met blowen. In Stoppen met blowen verschijnselen kunt u meer lezen over stoppen met blowen.

In een joint verwerkt men meestal ook tabak. En tabak bevat heel veel schadelijke stoffen. Deze stoffen komen in uw lichaam wanneer u blowt.
Free Web Hosting