Uw eigen startpagina maken

Bent u van mening dat het niet gemakkelijk is om een eigen startpagina website samen te stellen? De kans is groot dat dit artikel u dan op andere gedachten zal brengen. Voor het maken van uw eigen startpagina website is geen technische kennis nodig als u van de juiste tool gebruikmaakt. Daarbij is het ook nog mogelijk om een inkomen te genereren met de verkoop van links. Heeft u hier wel oor naar? In dit artikel vindt u er meer informatie over. Een startpagina script is hetgeen u nodig heeft. In feite gaat het om een CMS systeem maar dan puur gericht op het beheer van een startpagina website. In veel gevallen is zo een script met de programmeertaal PHP gemaakt.

Het script moet worden geplaatst op uw webruimte. U zult dus ook webhosting moeten regelen. Wat ook vaak nodig is, is een database waarin het script de gegevens kan opslaan. Wilt u meer weten over het runnen van uw eigen startpagina website met een script, lees dan ook Nieuwe startpagina samenstellen. Met een domeinnaam en webhosting pakket zult u al een heel eind komen om het script te kunnen gebruiken. Er is vaak een apart script meegeleverd voor de installatie. Deze zorgt ervoor dat het niet lastig is om de database tabellen aan te maken en de juiste configuratie weg te schrijven.

De betaalkoppeling zorgt dat het eenvoudig is om online betalingen te ontvangen. Met het verkopen van links kunt u ervoor zorgen dat uw website een extra inkomstenbron wordt. Een linkplaatsing kan via een formulier op de website worden aangevraagd. Daarbij kan ook worden aangegeven op welke dochterpagina en in welke rubriek de link moet worden toegevoegd. Vervolgens kan de bezoeker betalen via de door u ondersteunde betaalmethoden. De link wordt direct na een succesvolle betaling toegevoegd.

Ook kunt u de website zo instellen dat men zich kan registreren. Via dit account kan de bezoeker inloggen op uw startpagina website. Na het inloggen kan men een nieuwe startpagina toevoegen en links op deze startpagina plaatsen. Het helpt u met het verkrijgen van extra content op uw website. Regelmatig een nieuwe dochterpagina is interessant voor bezoekers. Regelmatig nieuwe content is ook voor de zoekmachines interessant. En de beter gewaardeerde websites zullen hoger in de zoekresultaten verschijnen.
Free Web Hosting