Nieuws FBME Bank

Het is een lastige tijd voor de Federal Bank of Middle East (Tanzania, Cyprus). De Federal Bank of the Middle East staat al enige tijd onder bewind. Bepaalde activiteiten zijn gestaakt. Ook zijn er onderdelen van het bedrijf gesloten. Het is mogelijk voor klanten om dagelijks geld op te nemen, echter zit hier wel een limiet aan.

FinCEN heeft een rapport opgesteld waaruit blijkt dat FBME Bank dubieuze klanten aantrekt. Hierbij kan worden gedacht aan criminele organisaties. Het rapport van FinCEN in 2014 heeft tot gevolg gehad dat FBME Bank onder bewindvoering is geplaatst.

De sanctie heeft ervoor gezorgd dat mensen hun geld willen opnemen en er nauwelijks geld meer binnenkomt bij de bank. Het zou kunnen dat de bank hierdoor niet langer kan blijven voortbestaan. De klantenservice is ook niet goed op de hoogte van het nieuws waardoor veel klanten in de problemen komen.

Wilt u op de hoogte blijven, dan is FBME Tanzania problems een interessante tekst. Mocht u zelf klanten zijn bij FBME Bank dan geeft het artikel tips over mogelijke vervolgstappen.
Free Web Hosting