Een mooie startpagina maken

Bij veel startpagina websites kunt u zich als beheerder van uw eigen startpagina aanmelden. Is er een website die u graag hoger in Google wilt hebben, dan kunnen startpagina’s u een beetje helpen. De startpagina links worden door de zoekmachines als een soort aanbeveling gezien. Naar welke websites u een link op uw startpagina toevoegt mag u zelf bepalen. Wanneer uw website een hogere positie in de zoekresultaten heeft, dan zal dit er ook vaak zorgen dat meer mensen uw website bezoeken.

Mogelijk heeft u geen zin of tijd om een dochterpagina in elkaar te zetten. Om deze reden kunt u vaak ook een enkele link aanmelden. Voor link aanmelden zijn verschillende variaties. U kunt een linkaanmelding doen zonder tegenprestatie. U heeft dan echter geen zekerheid over de plaatsing. Vaak is hiervoor een apart formulier of kunt u de suggestie via het contactformulier doen. Of de link daadwerkelijk wordt toegevoegd, dat is iets wat te beheerder zal bepalen.

Overweegt u een eigen startpagina samen te stellen? Dan bevat startpaginascript.000a.biz meer tips voor het aanmaken van een eigen startpagina. Is het de eerste keer dat u een eigen startpagina gaat maken, dan kan het fijn zijn om de te nemen stappen te kennen. Het genoemde artikel kan u helpen. Vaak kunt u ook een retourlink plaatsen en hiervan de locatie opgeven. De kans is dan groter dat de link geplaatst wordt. Ook het plaatsen van een betaalde link is vaak mogelijk. Als u betaalt voor de linkplaatsing, weet u zeker dat de link toegevoegd wordt.

Misschien weet u nog niet helemaal hoe u startpagina’s in gaat zetten. De andere artikelen op deze website kunnen u misschien op een idee brengen.
Free Web Hosting