Het bouwen van uw eigen startpagina website

Er is een PHP script waarmee u heel gemakkelijk een eigen startpagina website kunt beginnen. Men kan een eigen subdomein voor iedere afzonderlijke startpagina op de site aanmaken met het PHP script. Het is daarbij een goed idee om belangrijke zoektermen te verwerken in het subdomein van een dochterpagina.

Op staat meer informatie over een startpagina website bouwen met een script. Men heeft voor de ontwikkeling van het script van PHP gebruikgemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van een database om de gemaakte startpagina’s in op te slaan. Een aanmeldformulier op uw website kan worden ingevuld voor het aanmaken van een nieuw account. Bij het samenstellen van een eigen startpagina kan men niet alleen links plaatsen, maar ook verschillende widgets kunnen eenvoudig worden geplaatst.

Banners die u toevoegt zullen op de gehele website worden weergegeven. Wilt u een Google Adsense banner toevoegen, dan is dat eenvoudig te doen. U kunt het zo instellen dat banners worden afgewisseld. Dit wordt ook wel het roteren van banners genoemd. Zo een banner kunt u op verschillende plaatsen binnen het template toevoegen.

Het is altijd mogelijk dat een wachtwoord wordt vergeten. Een beheer kan via uw website heel gemakkelijk een aanvraag indienen voor wachtwoordherstel. Het startpagina script stuurt instructies voor wachtwoordherstel na de aanvraag naar het e-mailadres van de beheerder. Dit e-mailadres heeft de beheerder tijdens de registratie op uw website opgegeven.

Bezoekers kunnen links aanmelden via een speciaal hiervoor bedoeld formulier. Daarbij kan men de URL opgeven waar een link terug is geplaatst. Het is ook mogelijk om een geldbedrag te vragen voor de linkplaatsing. De bezoeker kan meteen via uw website betalen. De nieuwe link wordt automatisch door het script toegevoegd als de betaling succesvol is verlopen.
Free Web Hosting