Mobielvriendelijke advertentiewebsite runnen

Een advertentie script kan een hoop functionaliteiten hebben. Met het aanbieden van onder andere de topadvertentie is een inkomen te generen met uw advertentie website. Een topadvertentie blijft voor een bepaalde periode bovenaan het overzicht van de advertenties staan. U kunt de opties waaruit een adverteerder kan kiezen, compleet aanpassen naar eigen inzicht.

Via marktplaats script vindt u een script waarmee het bouwen van een startpagina site goed kan. Het script is ontwikkeld met PHP. Er dient verder een database aangemaakt te worden op uw webhosting. Ook met weinig kennis van de techniek zult u waarschijnlijk geen problemen ondervinden tijdens het werken met het script. Met dit beheerdersaccount kunt u op latere tijdstippen toegang krijgen tot het beheerpaneel.

Dit beheerdersaccount kan worden gebruikt om de website instellingen te wijzigen. Het aantal foto’s dat maximaal bij een advertentie mag worden geplaatst, kunt u zo wijzigen. Als u veel schijfruimte heeft, kan deze instelling een hogere waarde bevatten dan wanneer u weinig schijfruimte heeft.

U kunt het script aan verschillende betaalproviders hangen. Zo worden de betaalgateways TargetPay en Mollie ondersteund. U mag zelf kiezen welke betaalprovider u gebruikt.Welke betaal gateway u uiteindelijk gaat gebruiken, mag u zelf bepalen. Voor zowel Belgische als Nederlandse adverteerders is het betalen eenvoudig.

Ook is het bieden op advertenties met behulp van het advertentie script mogelijk. Een adverteerder mag zelf bepalen of er geboden mag worden. De adverteerder zal een e-mail ontvangen wanneer er een bod binnenkomt. Wanneer er biedingen zijn, zullen de laatste biedingen bij de advertentie worden weergegeven. De adverteerder kan de persoon die het hoogste bod heeft uitgebracht, gemakkelijk een bericht sturen. Men heeft de mogelijkheid om een bod weer in te trekken. Zowel de bieder als de adverteerder kunnen een bod van de site afhalen.
Free Web Hosting