Bouw een responsive startpagina website

Zelf een startpagina website is met behulp van een speciaal PHP script eenvoudig. Het kan namelijk met een startpagina PHP script. U hoeft dan nauwelijks iets van websites ontwikkelen te weten. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om een eigen startpagina website te beginnen. Wilt u een RSS feed toevoegen op een dochterpagina, dan is dat gemakkelijk te doen.Een RSS feed op een dochterpagina aanmaken is behoorlijk gemakkelijk. Daarmee wordt het toenemen van het laatste nieuws behoorlijk makkelijk. RSS feeds bestaan er voor nieuws over verschillende onderwerpen. U kunt zo nieuws zoeken die bij uw dochterpagina past.

De kans is groot dat daarbij u met een startpaginascript overweg kunt. U kunt middels Eigen Startpagina alle benodigde dingen vinden. De installatie neemt niet veel tijd in beslag. U hoeft niets te weten over programmeren of websites maken. Een voortreffelijke keuze als u zelf niets weet over programmeren. Het script is geschreven in de scriptingtaal PHP. Bezoekers kunnen middels een aanmeldformulier zich aanmelden op uw site. Zij kunnen dan hun eigen startpagina dochters beheren. De bezoeker kan een subdomein opgeven met behulp van welke de startpagina vervolgens op te vragen zal zijn. Verder is het mogelijk om een naam en een omschrijving in te voeren.

U kunt per afzonderlijke dochterpagina de voor de zoekmachine interessante informatie invullen. Hiermee leggen de zoekmachines het juiste verband tussen de zoekwoorden en de dochterpagina. U kunt namelijk per individuele pagina de kleuren wijzigen. Compleet bovenin uw website kunt u eventueel nog een Adsense blokje kwijt. U kunt er ook voor kiezen om een banner te tonen. U kunt een affiliate banner aanmaken als u wilt. Maar het is tevens prima mogelijk dat u bannerruimte aan iemand verhuurt. Dat laatste is verstandig in het geval dat u graag vaste inkomsten heeft. De periode en het te ontvangen bedrag liggen dan vast.
Free Web Hosting